Nu blir det vinter!

Jag älskar sommaren. Jag vill verkligen poängtera det, jag kan åka med barnen till sommarstugan, vi kan dela dagar tillsammans i solens värme. Sommaren är helt enkelt fantastisk. Fatta mig inte fel, vintern har väl sin charm antar jag, men det är inte direkt något jag ser fram emot.

Så nu när hösten är på väg, och allt det regn och rusk som kommer med hösten så kan jag inte annat än längta tillbaka till början av sommaren igen. Liksom, kan vi inte bara ta det om från början igen, inte för att min sommar var dålig, men likt all tid i världen så kan man inte hjälpa att se tillbaka och vilja leva om det igen.

Jag menar, vad ska jag göra nu under hösten och vintern, bara sitta hemma uppbunkrad från ovädret utanför och se på tv, eller ännu värre börja gå online och hitta på dumheter som att slösa pengar på Casino Story

Jag vet inte, jag kanske är lite för aggressiv över vintern, det är ju ändå mysigt att sitta inne medan det snöar på där ute. Och man kan ju faktiskt vara ute i snön, bygga snölyktor eller åka i diverse backar. Jag menar vintern är ju inte bara slask hela tiden, det finns väl något positivt över den ändå.

Men direkt jag tänker på hur jag suttit ute i solen och druckit saft med mina barn, eller vara ute och badat i sjön så kan jag inte annat än att känna att det skulle ju vara ens liv hela tiden liksom.

Men men, tyvärr kontrollerar vi varken väder eller tiden, så nu kommer hösten, löven blir ju ändå fina. Och därefter vintern, och snö är ju faktiskt ganska så kul ett tag åtminstone. Sen så kommer ju julafton vilket i sig är rätt så spännande. Så kanske det finns något positivt över det, och sen så är väl sanningen att om vi inte hade vinter hade man nog inte uppskattat sommaren lika mycket.