Annorlunda Ljusstakar

Ljusstakar

 

Det finns inget som förgyller ett hem bättre än några snygga ljusstakar – särskilt under vintertid! Att lysa upp hemmet med levande ljus ger en äkta mysfaktor och lugnar ända in i själen. En av våra favoritbutiker, Lagerhaus, har en hel del snygga ljusstakar och här är några av våra favoriter:

 

 

Ljusstake PYRAMID

Man förstår verkligen varför denna ljusstake har fått sitt namn – Pyramid. Den är både unik och snygg och finns i färgerna guld, svart, turkos och vinröd.

pyramid

Ljusstake HANNA

Koppar, och rosguld, är en färg som är väldigt populär just nu. Små koppardetaljer i hemmet är därför ett måste! Och så klart är det väldigt snyggt och tidlöst. Denna ljusstake finns i tre olika storlekar; 14 cm, 18 cm och 23 cm. Köp alla tre för att få en snygg dimension.

hanna

Ljusstake GJUTJÄRN

Ljusstaken Gjutjärn har en snygg, antik stil, men passar ändå in i det moderna hemmet. Finns i tre olika modeller, alla i samma vita färg och antika stil.

gjut

Ljusstake POLLY

Ljusstaken Polly finns i två olika storlekar – en liten på 7,5 cm och en stor på 11 cm. Passar bra tillsammans i fönsterkarmen med några växter – blir väldigt snyggt ihop!

 

ljusstake-polly