Operation: Rödstuga! (Jag renoverar min stuga)

Hej igen, det har varit ett tag sedan vi senast sågs, “dagboken”! Jag har inte skrivit på ett tag här. Jag kan förklara! Förlåt! Det är inte så att jag inte velat skriva eller så, jag har bara varit så upptagen. Vill du veta varför? Haha, retorisk fråga. Självklart vill du det! Jag pratar ju med mig själv här! Skämt åsido – jag har varit upptagen för att jag donat mer med min stuga!!!

Jag kröner härmed mitt senaste projekt till Operation: Rödstugan. Inte för att jag vill att min stuga ska nödvändigtvis vara röd, utan för att jag ska sätta upp belysning i, utanför och runtom stugan! Och det börjar arta sig. Jag kommer dessvärre inte lägga upp några bilder för att det är så hemligt (jag glömde att ta bilder helt enkelt), så hoppas att du/ni/jag kan förlåta mig.

I vilket fall som helst – det började med att jag inspekterade min stuga, som jag nämner i ett tidigare blogginlägg, och fann att jag kanske ska ge den lite mer… pizzazz! Så det liksom sprudlar lite om stugan, precis som jag väller över av energi (i alla fall enligt mina vänner och familj!). Därför började jag beta av varje del av stugan för att ge varje del lite mer personlighet. Utomhusbelysningen kom i form av långa ledslingor av ljuslampor i regnbågens alla färger. Sovrummet går nu helt i rosa. Min lilla kokvrå är nu väldigt “chill” och “laidback” eftersom jag satte in spotlights (med hjälp av vänner) som går i en orange och turkos färgton. Vidare har jag satt in en hel drös med golvlampor, taklampor och fan och hans moster i mitt lilla vardagsrum så att jag kan vara omgärdad av ljus när jag sätter mig ner och njuter av en av de tusentals böcker som nästan faller av min bokhylla.

Det börjar arta sig! Jag trivs extremt bra hittills, men är inte klar riktigt än! Och om ni är intresserade av vad jag fått allt mitt material från för Operation: Rödstuga, så är det Ljustema som jag tycker är en riktigt bra, pålitlig och billig onlinebutik för just detta ändamålet. Hjälper kanske att vänner och bekanta köpt därifrån så länge jag kan minnas också.