Skåp och Förvaring

Skåp- och förvaring

Under åren samlar vi på oss väldigt mycket saker. Vissa av dem vill vi ha framme, och vissa av dem vill vi lägga undan. Men med så mycket saker – var ska vi då lägga undan dem? Skåp- och förvaringsutrymme är därför viktigt! Vi har hittat några snygga skåp- och förvaringsutrymmen från sidan vidaXL som även alltid har nedsatta priser!

 

Enkelt skåp

Det här enkla skåpet är perfekt att ha ståendes i hallen, badrummet, sovrummet … Ja, överallt! Passar utmärkt för att förvara t.ex. mössor och vantar, underkläder, handdukar och kontorsmaterial.

enkelt

Skoskåp

Om ni är en stor familj, eller om du helt enkelt gillar skor, så har ni antagligen väldigt mycket skor hemma! Och en och annan jacka. Det här skoskåpet är perfekt då för att förvara alla skor snyggt och smidigt. Det går även att hänga upp jackor här. Det går självklart att använda detta skåp till annan förvaring, men vem vill inte ha hela sin skokollektion på en snygg display?

skoskap

Byrå

Den klassiska byrån är nog något som finns i alla hem. Just den här byrån är även skapad i återvunnet trä! Med sina 16 lådor har den plats för en massa förvaring till alla sorters tänkbara saker.

byra

TV-bänk

TV-bänken är även en klassiker som antagligen finns i allas hem – med eller utan TV på. Många använder den nog endast för dekoration nu för tiden. Men en TV-bänk är perfekt för att förvara alla dina DVD-filmer, Blu-ray-discar och kanske ett och annat gammalt kassettband.

tvbank