Smyckeskrin och Sminkförvaring

Smycke- och sminkförvaring

För alla oss tjejer så behöver vi utrymme och förvaring till alla våra smycken och smink! Det är inte alltid som allt får plats i badrumsskåpet och det blir istället att allt hamnar lite överallt … Därför är det bättre att införskaffa platser som är helt och hållet till för att förvara våra skönhetsprodukter! Sminkbord, smyckeskrin, smyckeskåp … Det finns mycket fint att välja mellan. Våra favoriter kommer från sidan vidaXL som dessutom alltid har nedsatta priser!

 

Smyckeskrin

Inget slår ett klassiskt smyckeskrin när det kommer till smyckesförvaring. Det här skrinet är både snyggt och praktiskt då det har mycket plats för alla sorters smycken med mycket förvaringsutrymme. Förvara dina armband, ringar, halsband och alla andra accessoarer här så behöver du aldrig mer bli av med dem!

smyckeskrin

Sminkbord   

Att ha ett eget sminkbord kan vara varje kvinnas dröm! En plats som är helt och hållet ägnat åt att fixa till dig innan du lämnar hemmet – underbart! Denna modell kommer separat utan spegel eller pall, så den passar perfekt för dig som redan har en spegel och stol att sitta på.

sminkbord

För er som vill ha med tillhörande spegel och pall så finns även det här fina sminkbordet:

Ett sminkbord som ser både modernt och antikt ut! Och som ni ser på bilden – bästsäljande!

spegel-pall

Smyckeskåp

För er med en lite större smyckeskollektion så rekommenderar vi det här fina smyckeskåpet! Det har mycket förvaringsutrymme och även plats för att hänga dina halsband så att de inte trasslar ihop sig! Med en tillhörande spegel kan du även snabbt kolla så att smyckena passar perfekt till varandra och hela outfiten.

smyckeskap