Fotoramar från Sass

Fotoramar

Nöj dig inte med att endast ha dina bilder sparade på datorn eller i mobilen – ha dem i fotoramar! Låt inte endast minnen från förr hänga på väggarna, häng upp dina nya minnen också. Och tillsammans med bilderna behövs det så klart en vacker eller stilren ram. Det finns väldigt många att välja mellan – storlekar, motiv, färger … Något som passar för alla foton!

En ram – flera foton

Samla många minnen i en ram som det går att sätta mer än bara ett foto i! Skapa ett särskilt tema eller bara sätt ihop något som ser bra ut tillsammans. Denna vackra ram (flera ramar?) kommer göra att dina bilder ser ännu vackrare ut än vad de redan gör!

flerarama

En ram – en bild

Rama in en bild som betyder mycket för dig. Gör det med en klassisk ram, en vintage ram, stilren ram – det finns så många att välja mellan! Eller välj en ram där det står något fint skrivet, eller exakt vad det föreställer t.ex. en bild på dig och din bästis.

enram

Fotohållare

Samla alla dina favoritbilder och minnen i den här vintage inspirerande fotohållaren! Smycka den även med andra små saker, som med blommor som de gjort på bilden. Om du är kreativ och har tid så varför inte försöka göra en sån här fotohållare själv? Då blir det mycket roligare och mer personligt! Om du gör det tillsammans med någon kan ni sätta fast bilder med er på tillsammans.

fotohallare

Alla ramar och bilder är hämtade på den brittiska sidan sassandbelle.